Referenties

Binnen ons team waren veel aannames over anderen. Tijdens een teamsessie bij Judith konden we een kijkje nemen in de onderstroom en zijn we letterlijk samen in beweging gekomen We hebben mooie stappen gemaakt in de goede richting.

Om samen goed voorbereid een samenwerking aan te gaan, kwamen wij bij de Paardenfactor om elkaar op een andere manier te leren kennen. Aangenaam verrast door onze eigen openheid en de verbinding die we voelden!

Op de werkvloer heerst nu een betere sfeer en is de samenwerking vele malen beter dan hij was, dank!

Ik heb kunnen ervaren welk effect ik op anderen heb, hierdoor ben ik gaan kijken naar hoe ik dingen beter kan overbrengen.

Mijn eigen plek innemen, dat is wel een item waar ik zeker nog aan moet en heb te werken. Toen op een bijeenkomst van mijn werk mij werd verteld niet te veel te reflecteren en daarin te blijven hangen, moest ik direct aan jou denken. Wat een impact weer.

Ik vond de workshop communicatie erg interessant en op een plezierige manier gegeven. Ik ga ook zeker alle gegeven handvaten oefenen in mijn functie.

Ik kan inmiddels zeggen dat ik echt gegroeid ben in hoe ik naar mezelf kijk en naar anderen. Dit heeft me geholpen om meer rust te creëren voor mezelf en op mijn werk meer in gesprek te gaan met mijn collega`s.

Ik kan nu herkennen wat er getriggerd wordt bij mij door bepaalde collega`s en hoe ik daar mee om moet gaan. Waardevol en ik kon er direct in de praktijk iets mee!

Confronterend, maar blijkbaar was dat wat ik nodig had!