Over ons

Over ons

De coach - Judith Smits

Mijn passie voor paarden inzetten tijdens mijn werk, dat leek een utopie!
Naast mijn werk als docent didactiek en trainer van verschillende opleidingen op het gebied van communicatieve en vakinhoudelijke vaardigheden heb ik de stap gezet om het werk dat ik normaal gesproken binnen vier muren doe, ook naar buiten te halen.
De aanvulling van een paardencoachopleiding en diverse waardevolle workshops bracht dat het begeleiden van sessies met de inzet van paarden nu ook een mooi onderdeel van mijn werk is geworden.

Mijn motto is: Word de beste versie van jezelf!
Voor iedereen zal dit iets anders inhouden, want geen mens is gelijk.
Juist die verschillen maken ons interessant. Ik houd altijd een nieuwsgierige blik naar buiten (en naar binnen), want alleen zo kan ik iemand begeleiden in de zoektocht naar zelfinzicht, ontspanning, talent, grenzen stellen, werken in een team.
Een bijdrage leveren aan de professionele en/of persoonlijke ontwikkeling van anderen, mensen echt naar zichzelf en naar zijn of haar teamleden leren kijken, daar krijg ik energie van!

De coachsessies vinden plaats in Groenekan, net buiten stad Utrecht.

Opleidingen:

  • post-HBO Personeelsmanagement
  • post-HBO Loopbaancoaching
  • Opleiding tot didactisch coach
  • Basisopleiding paardencoaching
  • Gecertificeerd DISC Workplace trainer
  • Omgaan met rouw en verlies
  • Teamcoaching met paarden

Samenwerken:

Ik neem regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten, zowel binnen mijn netwerk van paardencoaches als binnen het bedrijfsleven. Dit helpt mij om professioneel te blijven groeien en altijd ruimte te laten voor verbetering. Uit dit netwerk zijn mooie samenwerkingen ontstaan met onder andere Kiki Welling van CoachedByHorses in Putten.

De coaches - Blue Bubble en Levi

De Paardenfactor maakt op eigen locatie gebruik van coaches Blue Bubble en Levi.

Blue is een Irish Draught merrie. Dit ras komt oorspronkelijk uit Ierland en staat bekend om zijn veelzijdigheid en gezond verstand. Blue is in 2019 vanuit Ierland naar Nederland gekomen toen ze 6 jaar oud was. Tijdens coachsessies is Blue een geweldige spiegel, ze voelt feilloos aan waar de schoen wringt en zal je ruimte geven als je dat nodig hebt. Ze is gevoelig, rustig en geeft veel vertrouwen als je deel uit gaat maken van haar kudde.

Levi is een Irish cob ruin. Ook dit ras komt oorspronkelijk uit Ierland en staat bekend om het koele, rustige, maar ook eigenwijze karakter. Levi is in 2018 in Zuid-Limburg geboren en heeft nog even de tijd om lekker op te groeien. Levi vindt het heel erg leuk om met mensen bezig te zijn en geniet van alle aandacht! Hij is nog te jong om veel mee te doen met de coachsessies, maar soms mag hij even helpen.

0
Levi
0
Blue 1