Bedrijven

Vitale werknemers

Vitaliteit op de werkvloer. Werknemers die energiek, betrokken en geïnspireerd zijn zorgen voor een hogere productiviteit en een lager ziekteverzuim. Wat kun je als werkgever doen om voor nu en voor de toekomst je werknemers gemotiveerd aan het werk te houden? In een op maat gemaakt programma gaan we de werknemer begeleiden en in beweging zetten richting meer vitaliteit. Dit kan met inzet van paarden, maar ook tijdens het wandelen.

Lees hier meer...

Teambuilding of teamcoaching

Teambuilding of teamcoaching op een andere manier beleven. Buiten bij de paarden of op jullie eigen locatie. De paarden hebben allemaal hun eigen rol binnen de kudde. Door het gedrag van de paarden zal je merken dat jouw eigen rol binnen het team snel duidelijk wordt. Op een pure manier ga je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en leer je je teamleden anders kennen. De onderstroom naar boven halen op een unieke manier!

Lees hier meer...

NLP Workshops

NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) is gericht op persoonlijke ontwikkeling en nieuwe communicatie technieken. Je ontdekt de motivatie en blokkades achter gedrag, gevoel en communicatie en je krijgt een dieper inzicht in jezelf en anderen. Want waarom reageert iedereen anders op de buitenwereld? Via een intern proces worden onze zintuiglijke waarnemingen omgezet in communicatie en gedrag. Dit proces van waarneming tot gedrag wordt weergegeven in het NLP communicatiemodel.

Je wordt je bewust van de waarden en overtuigingen die je dagelijks gedrag en communicatie sturen. Ook gaan we werken met NLP communicatievaardigheden en technieken. Door het hanteren van die vaardigheden word je vrijer in het maken van keuzes waardoor je flexibeler en meer succesvol om kunt gaan met allerlei situaties.

Lees hier meer...

Communicatie

Welke niveaus van communiceren zijn er en welk niveau zorgt ervoor dat jij in je comfortzone blijft of je juist ongemakkelijk voelt? Tijdens deze workshop zal je dit gaan herkennen en leren schakelen tussen de verschillende niveaus. Doel hiervan is meer verbinding krijgen met de ander en sneller tot de kern komen in een gesprek. Dit doen we op een positieve, actieve manier en afgestemd op jullie input.

Lees hier meer...