Communicatietraining

Workshop communicatie tussen de paarden

Je wilt aan iemand iets duidelijk maken, maar de boodschap lijkt maar niet over te komen. Je wilt graag dat de ander jou begrijpt, maar hoe doe je dat? Hoe kan de ander jou begrijpen, op een manier die voor jullie beide goed voelt? Herkenbaar? Kom dan naar deze workshop en ga aan de slag met o.a. deze vraagstukken. Vaak speelt de non-verbale communicatie een rol in de wisselwerking tussen beide partijen. Op dit vlak kunnen we de paarden goed gebruiken, zij reageren namelijk volledig op non-verbale communicatie. Daardoor zullen zij helpen antwoord te krijgen op bovenstaande vragen.

Tijdens deze workshop gaan we in een klein groepje aan de slag in de buitenlucht. Het voordeel hiervan is dat je letterlijk uit je eigen omgeving (patronen) gehaald zal worden. Door middel van een aantal opdrachten die jullie samen met het paard gaan uitvoeren zal je meer inzicht krijgen in welke rol je pakt tijdens samenwerken. Welke energie neem je mee, hoe reageren anderen daarop en hoe zorg je dat de ander weet wat jij wilt? Bewaak je je eigen grenzen of lever je ongemerkt een stukje in?

De volgende thema's zullen aan bod komen

  • Persoonlijk leiderschap,
  • Samenwerken,
  • Feedback geven.

Ook benieuwd naar deze workshop? Meld je dan aan en we zien elkaar bij de paarden!

(Deze workshop zal als open inschrijving workshop in de agenda verschijnen. Informeer naar de mogelijkheid om voor je eigen groep een workshop te plannen.)