Paardencoaching

Bij paardencoaching wordt gewerkt met één of meerdere paarden. Paarden zijn kuddedieren en reageren direct op non-verbale communicatie. Ze zullen je helpen om je bewust te maken van bepaalde patronen, dingen die je in de weg zitten, doelen, emoties, krachten, talenten, angsten en gevoelens zodat je daar zelf verder mee aan de slag kunt.
Doordat er alleen vanaf de grond gewerkt wordt met de paarden in een veilige omgeving, is kennis of ervaring met paarden niet nodig.

Tijdens de individuele paardencoach sessie ben je, onder begeleiding van de coach in 1 ruimte met het paard. De situatie zal voor het paard aanvoelen als kennismaken met een nieuw lid van zijn kudde. Hierbij zal het paard jouw gedrag gaan spiegelen, dit gebeurt op een eerlijke manier en zonder oordeel. Onbewuste gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar.

De rol van de paardencoach is om het gedrag van het paard te lezen en te vertalen. De paardencoach geeft tijdens de sessie aan wat het paard laat zien, en daarbij word je uitgedaagd een koppeling te maken naar het dagelijks leven en/of de werksituatie. Vanuit daar kunnen we stappen zetten richting jouw doel.

Lees meer over de workshops waar je aan kunt deelnemen…