Diensten

Individuele sessie paardencoaching

Loop je tegen bepaalde belemmeringen en/of thema`s aan, waardoor de balans in je leven verstoord wordt? Tijdens een individuele sessie krijg je de ruimte en begeleiding om in jezelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar je mee rond loopt.

Workshop paardencoaching

Met maximaal 5 deelnemers kom je ervaren wat paardencoaching voor jou kan betekenen. Ieder krijgt een individuele sessie en je zult zien dat je veel kunt leren van het meemaken van de andere sessies. Meer over paardencoaching vind je op de homepage.

Workshop communicatie tussen de paarden

Je wilt aan iemand iets duidelijk maken, maar de boodschap lijkt maar niet over te komen. Je wilt graag dat de ander jou begrijpt, maar hoe doe je dat? Hoe kan de ander jou begrijpen, op een manier die voor jullie beide goed voelt? Herkenbaar? Kom dan naar deze workshop en ga aan de slag met o.a. deze vraagstukken.

Workshop teambuilding

Een workshop teambuilding is gericht op ervaren, voelen en bewust worden van hoe het team en de individuen communiceren. Kom samen in beweging en ervaar hoe je als team en als teamlid functioneert.