Diensten

Individuele sessie paardencoaching

Loop je tegen bepaalde belemmeringen en/of thema`s aan, waardoor de balans in je leven verstoord wordt? Tijdens een individuele sessie krijg je de ruimte en begeleiding om in jezelf op zoek te gaan naar antwoorden op vragen waar je mee rond loopt.

Workshop paardencoaching

Tijdens de workshop paardencoaching werken we in een groepje van maximaal 4 deelnemers, waarbij iedere deelnemer een eigen coachsessie krijgt. Dit zal jou persoonlijk (nieuwe) inzichten geven. Daarnaast woon je de coachsessies van de andere deelnemers bij, waarbij je zult meevoelen en meekijken met wat er gebeurt. Dat is ook een hele bijzondere ervaring.
Gedurende deze workshop zal je kennismaken met wat paardencoaching is en wat het kan betekenen voor jou. Daarnaast zullen wij informatie geven over de paarden, hoe wij ze inzetten en wat er onder paardencoaching wordt verstaan.
Voor wie?
Voor een ieder die zich bewust wil worden van bepaalde patronen, dingen die je in de weg zitten of juist kunnen helpen.
Ook wanneer je regelmatig onrust of stress ervaart, kan deze workshop je handvatten geven.
Nieuwsgierig naar wat paardencoaching is en wat het jou kan brengen? Meld je dan aan en we zien elkaar bij de paarden!

Workshop communicatie tussen de paarden

Je wilt aan iemand iets duidelijk maken, maar de boodschap lijkt maar niet over te komen. Je wilt graag dat de ander jou begrijpt, maar hoe doe je dat? Hoe kan de ander jou begrijpen, op een manier die voor jullie beide goed voelt? Herkenbaar? Kom dan naar deze workshop en ga aan de slag met o.a. deze vraagstukken.

Workshop teambuilding

Een workshop teambuilding is gericht op ervaren, voelen en bewust worden van hoe het team en de individuen communiceren. Kom samen in beweging en ervaar hoe je als team en als teamlid functioneert. Krijg inzicht in processen binnen het team en zelfs als team binnen de organisatie en neem een kijkje in de onderstroom.
Thema’s die aan bod kunnen komen zijn:
Samenwerking / Vertrouwen / Communicatie / Leiderschap
Deze workshop is ook goed te combineren met DISC Workplace, iedere deelnemer ontvangt zijn of haar eigen gedragsanalyse en tijdens de teambuilding kijken we wat de bevindingen voor de samenwerking binnen het team inhouden.
Tijd voor een leuk en leerzaam uitje om het team nog hechter te maken?
Er wordt naar aanleiding van jullie vraag een plan op maat gemaakt.

Kort loopbaantraject

In je loopbaan is er steeds vaker een moment waarop je een keuze moet maken.
Dit kan komen door omstandigheden waar je zelf niet voor gekozen hebt, zoals een reorganisatie.
Of je wilt zelf ontdekken waar je weer energie van krijgt of uitdaging in vindt.
Zit je nog wel op je plek of is het tijd om een stap te maken? Waar sta je, waar ben je goed in, waar krijg je energie van?
Samen verkennen we jouw kwaliteiten, hoe zet je jezelf in de markt en hoe ga je die markt verkennen.
Dit traject bestaat uit een online intakegesprek en 3 sessies bij de paarden van ongeveer 1,5 uur.

Maak je eigen POP (Persoonlijk Ontwikkel Plan)

Stel je jezelf weleens de volgende vragen: Waar sta ik nu? Waar ben ik goed in? En wat zou beter kunnen?
Waar zou je beter in willen worden? Welke doelen heb je? En hoe ga je die bereiken?
Door het werken met verschillende werkvormen maak je je eigen persoonlijke kaart. Je zult zien dat het heel verhelderend werkt om in de buitenlucht, in de nabijheid van een paard, hiermee aan de slag te gaan!
Informeer naar de mogelijkheden om in 2 sessies je eigen POP te maken.

Workshop kernkwadranten

Kernkwaliteiten zijn volgens bedenker Daniel Ofman de specifieke sterktes die iemand kenmerken. Ze maken je tot wat je bent.
Die kwaliteiten worden een valkuil als je erin doorschiet.
Zoals iedereen kernkwaliteiten heeft, heeft ook iedereen valkuilen. Als een ander doorschiet in een bepaalde kwaliteit, kan dat bij jou irritatie oproepen.
Jouw reactie daarop wordt een allergie genoemd. Ontdek hierin jouw eigen uitdaging...
Soms ontdek je de mooie kwaliteit, waarvan je eerst alleen de valkuil zag. Of je kunt je allergie plaatsen en er beter mee omgaan. Verhelderend en direct toepasbaar!
Deze workshop kan zowel individueel als met een groep gevolgd worden.

Jouw DISC Workplace profiel

Als gecertificeerd DISC Workplace trainer neem ik de uitgebreide DISC Workplace test bij je af.
DISC Workplace is een gedragsvoorkeuranalyse model dat gebruikt wordt om de patronen in normaal menselijk gedrag in kaart in te brengen. DISC helpt om observeerbaar, normaal, menselijk gedrag te meten en bespreekbaar te maken. Het DISC Workplace model geeft mensen inzicht in hun eigen gedragsstijl en die van anderen. De DISC Workplace beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. DISC Workplace hanteert 4 DISC-factoren: Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Consciëntieus. Oorspronkelijk is DISC een 4 factoren model en geen kleurenmodel, zoals de meesten deze kennen.
DISC vertelt ons dus hoe we als individu geneigd zijn te communiceren, dingen te doen, taken aan te pakken in interactie met onze omgeving. Het geeft je niet alleen inzage in je eigen gedragsstijl, maar helpt je ook om om te gaan met verschillende andere stijlen.
Samen doorlopen we alle onderdelen van jouw persoonlijke profiel en gaan er meteen mee aan de slag.
DISC Workplace kan deel uitmaken van bijvoorbeeld je eigen ontwikkeltraject of van een workshop teambuilding.